Gepolijst tegels

Graniet Tegels komen als gepolijste afwerking voor,na dat de blokken in platen afgezaagd worden komen ze op de zaagtafel vervolgens worden zij gezaagd in tegels,het opmaat gezaagde tegels komen nu in afwerking proces op de plaatsen waar ze vervolgens gepolijst worden.

Met het polijsten van het Graniet Tegels komen de kleuren dieper naar voren,het polijstlaag van Graniet tegels hebben een bepaalde levensduur waarna de polijstlaag langzaam plaatslijk begint dof te worden.Hoe lang het polijstlaag goed blijft is afhanklijk aan bepaalde factoren.Hoe worden de stenen belast en wat doet men om de polijstlaag te beschermen.

Het polijstlaag van vloertegels kunnen behandeld worden met bepaalde chemicaliën,na dat het gelegd is kan de cementwaas van het voegsel verwijderen met cementsluierverwijdereaar,na dat men de toplaag heel goed schoongemaakt heeft kan er nog een laag impregneer middel op aangebracht worden,impregneren van gepolijste tegels betekent dat men de gepolijste laag beschermt tegen vlekken en vervuiling.

Hoogglans graniet tegels  komen zo wel als vloertegels als wandtegels voor,en in sommige gevallen worden de graniet tegels eerst aangbracht op de gewenste plek en daarna wordt het gepolijst.

Bent u benieuwd naar onze gepolijste tegels in graniet,wij hebben mooie gepolijste vloertegels in assortiment,neem gerust een bezoek aan onze showroom,u bent welkom

Graniet tegels -