Vloertegels informatie

Vloertegels zijn onder te verdelen in keramisch en natuursteen,er zijn vloertegels van natuursteen als graniet,marmer,kwartsiet,hardsteen en leisteen.Keramische vloertegels worden fabrieksmatig vervaardigd en natuurstenen vloertegels worden gewonnen in groeven,de natuursteen soorten beperken zijch van het soort.

Sommige graniet soorten hebben identieke kleurschekkering en beadering wat speels vertoond en sommige graniet tegels hebben  geen schakkering en vertonen in groot als geheel.donker en liche graniet tegels als star galaxy en imperiaal wihite hebben geen kleurschakkering tot vergelijking met kashmir gold of kashmir white.

Graniet tegels worden van oudsheer gebruikt voor vloeren en wanden en ook erg gewild in grafmonumenten en beelden.Bij baskon kunt u voor alle graniet soorten langs in onze showroom vertonen wij de mooiste graniet tegels en u kunt ze ook dan gelegd zien in onze showroom.

Wij hebben beste tegelzetters in diens voor een mooie resultaat,graniet tegels nemen meer tijd inbeslag met leggen tot vergelijking met keramische  tegels.

U kunt onze showroom bezoeken van maadag tot en met zaterdag, openingstijden staan vermeld op onze website.